Kategorier
Flyttstädning

Jobbigt med flyttstädning i Västerås

Varför göra jobb som man inte behöver göra? Med företag som inriktar sig på flyttstädning i Västerås blir det massor av kvalitetstid kvar till andra saker.

Beas storasyster Kerstin skulle flytta till en lägenhet i Stockholm. Nu hade flytten tidigarelagts vilket krånglade till det. Kerstin skulle åka till Rhodos på semester och skulle vara borta när det var dags för flytt. Bea lovade ta hand om städningen om hon fick en tröja hon gått och sneglat på länge. Kerstin var tveksam men Bea bedyrade att hon visste precis vad som behövde göras och systern gav med sig.

Det var inte förrän Bea googlade på flyttstädning som hon insåg vad hon gett sig in på. Tvätta väggar, kunde det verkligen stämma? Men det var mer. Kyl, frys och spis skulle rengöras. Det hade hon inte räknat med.

Flyttstädning bokades hos flyttfirman i Västerås

Flytten närmade sig och Bea började beklaga sig över att ena axeln gjorde ont. Men hon anade att mamman genomskådat henne. Visste att hon inte talade sanning och troligtvis förväntade sig att hennes mamma skulle göra jobbet. Det funkade inte. Hon tyckte varken synd om Bea eller lovade hjälpa till. Dagen innan flytten plockade hennes mamma fram städgrejerna och Bea var tvungen att inse sitt öde.

Nästa morgon vaknade hon sent och fick panik. Hon skulle ha släppt in flyttfirman för flera timmar sen. På köksbordet låg en lapp där det stod: “Ät frukost i lugn och ro, vännen. Flyttfirman i Västerås tar hand om städningen.”

Mer om flyttstädning kan du läsa på denna sida: flyttstädning-västerås.se