Kategorier
Städ

Städfirma inhyrd efter renovering i Stockholm

Vid renovering av lägenhet eller hus tar hantverkarna bort allt material. Men det kan ändå vara värt att ta in en städfirman i Stockholm för slutfinishen.

Det hade varit så kul att jobba med lägenhetsprojektet, en dröm som äntligen blivit sann. Efter att ha sett programmen från England där privatpersoner köpte eländiga lägenheter, renoverade och sålde för en bra slant, hade Erik bestämt sig för att prova. Nu hade han snart rott projektet i land och klarat budgeten med marginal. Det var han galet stolt över. Som hantverkare hade han kunnat göra en hel del själv och det hade hjälpt förstås.

Några elektriker var kvar för att installera tvättmaskin och torktumlare men sedan var själva renoveringen klar. Bara städningen återstod, något som Erik inte ägnat mycket tanke åt. Den skulle vara enkel och gjord på ett kick. Men nu insåg han att det inte var sant. Lägenheten var tvungen att städas från tak till golv och fönstren skulle putsas. Det tyckte han inte lät överdrivet kul.

Städfirma i Stockholm fick jobbet

Kompisen Liam dök upp i huvudet. Visst hade han hyrt in en städfirma i Stockholm till sitt kontor? Erik ringde upp och visst stämde det. Han fick ett mobilnummer. Det visade sig att de gjorde byggstädning. Fem minuter senare satt han i bilen och log. Nu kunde han se fram emot försäljningen och den succén den skulle innebära. Det var han säker på. Tänk vad det kunde göra för humöret att slippa städa. Livet var rätt enkelt ibland.