Kategorier
Hemstädning

Lämna bort din hemstädning i Sollentuna

Varför kämpa mot dammråttorna när det finns professionell hemstädning i Sollentuna du kan beställa? Anlita bara ett proffs och få det riktigt välstädat hemma.

Det kan vara en skön känsla att torka av smutsiga ytor och dammiga möbler i sitt hem, om man har tid och lust med det. Men ofta har man inte det, och mycket annat behöver också göras. Ta hjälp av en firma som är proffs på hemstädning i Sollentuna, så slipper du den förhatliga veckostädningen. Städerskan gör jobbet på sin arbetstid, och du får RUT-avdrag för tjänsten. Du väljer hur ofta de ska komma, men oftast väljer folk en gång i veckan eller var fjortonde dag.

Alltid snyggt med regelbunden hemstädning

När du har städhjälp är hemmet välskött, för det hinner inte gro igen någonstans. Ni kommer överens om ett städschema och du säger vad du vill ha prioriterat. Hemmet är alltid välstädat när du anlitar städerskan regelbundet. Du kan ha olika rengöringsfrekvens på arbetsuppgifterna, så att exempelvis golvet torkas varannan gång. Med detta system kan du koppla av från stressen över att vara tvungen att städa på din fritid, och du frigör tid för det du själv vill göra.

Har du svårigheter med rörlighet eller balans kan det också vara helt underbart att få städhjälp så att du kan bo fint och klara dig själv. Det kan vara svårt att böja sig eller att nå upp till hyllorna, eller städa under sängen. Städerskan är som vilken hantverkare som helst som du anlitar för en tjänst.