Kategorier
Kontorsstädning

Kontorsstädning för bättre mående i Stockholm

För den som arbetar på kontor är det självklart att mötas av en fräsch miljö varje morgon. Kontorsstädning är ett sätt att skapa en trivsam miljö i Stockholm.

I företagets kontorsbyggnad jobbar fem personer. Tillsammans tog de hand om företagets alla kontorsgöromål. De hade dessutom ansvaret för städningen på kontoret. De hade gjort ett schema så att inte alla behövde stanna efter dagens slut. De hade arbetat på det sättet i många år och det hade blivit en vana. Chefen brukade bjuda på fika på fredagarna som tack för att de höll stället snyggt, som han uttryckte det.

Efterlängtad kontorsstädning i Stockholm

Det hade varit mycket jobb sista tiden så ingen reagerade nämnvärt när chefen sa att de alla kunde gå hem tidigare. Efter det obligatoriska eftermiddagsfikat lämnade de kontoret tillsammans.

Helgen gick och en ny arbetsvecka tog sin början. Kontorspersonalen brukade komma i samlad trupp då de alla kom med bussen kvart över åtta. De pratade som vanligt om helgen medan de låste upp och klev in.

Katarina på bokföringen var den som först märkte det. Gapande pekade hon in mot kontorslandskapet. Då kände alla doften av rengöringsmedel och såg det blanka golvet. Hade chefen blivit tokig, tänkte dom först. När de tittade in i fikarummet stod han där. Rummet luktade kaffe, och smörgåsar låg på ett fat vid sidan av en vas med tulpaner. Glatt basunerade han ut att från och med nu skulle de slippa städa då en firma som gjorde kontorsstäd i Stockholm hyrts in.