Kategorier
Kontorsstädning

Kontorsstädning i Stockholm – nära och smidigt

Hitta helhetslösningar inom kontorsstädning i Stockholm. Er partner inom kontorsstäd kan skräddarsy en lösning med ett städschema som passar er och som inte krockar med verksamheten.

Att kunna få hjälp med att hålla rent i sina lokaler och trapphus, butiker och framförallt kontor är något som de flesta företag uppskattar och värdesätter. Att inte ha städhjälp är för de flesta verksamheter otänkbart. Såvida medarbetarna inte städar alla lokaler själva – något de flesta inte är anställda för att göra – så är alternativet att anlita en städfirma det bästa alternativet. För att få hjälp med kontorsstädning i Stockholm behöver man oftast inte springa benen av sig. Hjälpen finns oftast bara ett telefonsamtal eller musklick bort. Ta reda på vilka som har möjlighet att hjälpa ert företag.

Skräddarsy en kontorsstädning som passar er

När ni hittat en städfirma som ni vill ska hjälpa er med kontorsstädning, kan ni med fördel bjuda dem till arbetsplatsen för att de ska se hur lokalerna ser ut och vad ni önskar få hjälp med. Givetvis ser man till att försöka tajma städtjänsten så den inte krockar med den ordinarie verksamheten på företaget. Det är rätt lönlöst att ha städare på kontoret när det pågår full aktivitet. När ni bestämt hur ofta ni vill ha hjälp med städ, kan städfirman ofta lämna ett offertförslag. Efter att tjänsten har trätt i kraft, kommer arbetet förmodligen följas upp av städfirman, så de kan mäta kvaliteten på det arbetet städarna utför för att garantera att ni blir nöjda.