Kategorier
Flyttstädning

Flyttstädning i Stockholm – utan anmärkning

Om du ska lämna en bostad, är din sista uppgift att städa. Istället för att bekymra dig över uppgiften kan du anlita en firma som kan flyttstädning i Stockholm.

Du ska lämna din hyreslägenhet i central Stockholm och flytta utomlands. Flytten är väl planerad och du har fokuserat på att packa glas, porslin och tavlor så att inget ska förstöras. Flyttbilen är beställd och du ser fram emot att flytta in i din nya lägenhet. Men du har glömt den jobbiga delen. Du måste städa din lägenhet.

Konsten att städa ligger inte högst på din meritlista. Visst har du klarat av att städa din lägenhet så att det har dugt till dig själv. Men en flyttstädning måste göras noggrant och du vill helst inte få anmärkning från din hyresvärd. Din spis ska glänsa som den aldrig har gjort och badrumskaklet måste skina.

Flyttstädning i Stockholm – ta in pris

En vecka innan du ska lämna lägenheten, kommer verkligheten över dig. Du kommer inte att hinna med att städa. Åtminstone inte så att hyresvärden blir nöjd. Tack och lov hittar du en firma som kan ge dig ett pris på flyttstädning i Stockholm. Genom att fylla i ett kontaktformulär får du ett pris på städningen med vändande e-post.

Städfirman ger dig garanti på flyttstädningen. Skulle hyresvärden eller någon annan klaga på arbetet lämnar du helt enkelt klagomålen till städfirman för åtgärd. Med deras rutin från flyttstädning kan du glömma att bekymra dig för om ugn, kylskåp, fläkt med mera blivit rengjort ordentligt.